Taloushallinto- ja kirjanpitopalvelut

Tökkiikö nykyisen tilitoimistosi korkea hinta ja huono palvelutaso? Onko kirjanpitäjäsi kadonnut muille maille ja taloushallinto on rästissä? Eikö tilitoimistosi hallitse sähköistä laskutusta ja verkkokauppaa?

Me haluamme tarjota sinulle parempaa palvelua kustannustehokkaasti.

Voit valita itse, haluatko tehdä vaikkapa laskuja itse vai antaa koko taloushallinnon reskontrineen ja palkkoineen meidän hoidettavaksemme.

Olemme Procountor-taloushallinto-ohjelmiston valtuutettu jälleenmyyjä.

Tutustu Procountoriin tästä.

Saat kauttamme koekäyttötunnukset, joilla voit kokeilla Procountor-ohjelmaa ilmaiseksi.

Paketti vai tuntihinnoittelu?

Emme pakota sinua pakettiratkaisuihin, vaan laskutamme sinua vain siitä palvelusta, jota käytät. Tuntikirjanpitomme toimii minuutin tarkkuudella ja saat laskun mukana raportin kuhunkin palveluun kuluneesta ajasta.

Sinun tarvitsee vain lähettää meille tarjouspyyntö, niin teemme ehdoksen sinulle sopivimmasta palvelukokonaisuudesta, jota voimme sitten joustavasti muuttaa tarpeen mukaan ilman lisäveloituksia.

Paperilla vai ilman?

Tarjoamme kaikkein moderneimmat sähköisen taloushallinnon palvelut eikä se edes maksa paljoa. Päin vastoin saat selviä kustannushyötyjä sähköisistä laskuista, kun työläs ja kallis paperinpyöritys kirjanpitäjän ja sinun välilläsi jää kokonaan pois.

Mikäli sähköisyys askarruttaa, niin ei huolta - tarjoamme myös helpon tavan siirtyä paperikirjanpidosta sähköiseen vaiheittain.

Erikoisosaamistamme ovat verkkokauppojen laskutuksen ja kirjanpidon liittäminen toisiinsa. Tietotekninen kokemuksemme mahdollistaa rajapintojen rakentamisen monenlaisiin verkkokauppoihin.

Procountor

Ratkaisemme

Taloushallinnon ongelmasi ja hoidamme valintasi mukaan:

  • peruskirjanpidon sähköisine arkistoineen
  • osto- ja myyntilaskut ja reskontran
  • matka-ja kululaskut
  • palkanlaskennan
  • raportoinnin tarpeittesi mukaan
  • tilinpäätökset
  • kausivero- ja tuloveroilmoitukset verottajalle

Sähköinen kirjanpito ja arkisto

Taloushallintomme toimii Procountor-ohjelmiston avulla ja se mahdollistaa sinulle reaaliaikaisen yhteyden web-selaimen kautta yrityksesi talouden tilaan halutessasi. Voit hoitaa laskujen teon Procountor-ohjelmaan joko itse tai antaa sen meidän tehtäväksemme.

Ota yhteyttä, niin katsotaan, miten sinun yrityksesi taloushallinto saadaan uudelle vuosituhannelle.

Taloushallinnon paketit

Mikäli haluat taloushallinnon palvelut kiinteään hintaan, voit valita tuntihinnoittelun sijaan kiinteähintaisen paketin.

Kaikkiin paketteihin saat halutessasi lisäpalveluita hinnastossa mainittuun hintaan.

*Tositteisiin lasketaan mukaan tiliotteet (1 tiliote=1 tosite), myynti-, osto-, matka- ja kululaskut, palkkalaskelmat, myynti/tarjous- ja ostotilaukset, muistiotositteet, alv-laskelmat, viranomaisilmoitukset, palkansaajan vuosi-ilmoitukset, joukkokirjeet ja maksumuistutukset